een organisatie van de Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers

De Vlaamse Houtproef wordt georganiseerd

i.s.m. volgende sponsors:

Al meer dan 60 jaar is Basin Chemie nv gespecialiseerd in de productie en distributie van lijmen, oliën, vernissen en kleuren voor de hout veredelende industrie.

Cras Woodshops is partner van de houtvakman, met een breed assortiment aan producten zoals hout, platen, gevel, isolatie, houtskelet, parket, tuinhout en meer. Via een netwerk van 13 woodshops staat Cras tot dienst van iedere vakman met een project in de bouw, het interieur of de tuin. Cras Woodshops... voor raad en voorraad !

Decospan is de Europeese marktleider in de verwerking van fineerhout. Decospan ontwikkelt en produceert producten op basis van fineerhout op een creatieve en innovatieve manier, en met respect voor de natuur en het milieu.

Wereldspeler op het vlak van houtverbindingstechnieken. Gekend voor de houten lamel en het nieuwe P-Systeem. Groeffreesmachines met Zwitserse precisie. Gelegen te Kruishoutem leveren we alle professionele houtbewerkers flexibele verbindingstechnieken voor meubel en interieur.

Leitz is een technisch toonaangevend producent van machinaal precisiegereedschap en specifiek ontworpen gereedschap systemen voor de professionele bewerking van massief hout, samengesteld hout en kunststofmaterialen.

Martal Houtimport begon als importeur, maar legde zich nadien ook toe op Amerikaans hardhout en Europese Eik. Momenteel is Martal actief in 22 landen. Overal biedt Martal hardhout van hoge kwaliteit aan dat zorgvuldig geselecteerd is. Tot op vandaag kan Martal zeggen dat het een van de grootste inventarissen bezit in de aangeboden houtsoorten.

Merckx is een ervaren Belgische ontwikkelaar, producent en leverancier van lijmen voor de sectoren hout & bouw, papier & karton, industrie en wegtransport. Al sinds 1938 kunnen onze klanten rekenen op hoogkwalitatieve lijmen aan correcte prijzen en lijmexperts die steeds met raad en daad klaarstaan.

OX Group International is een familiebedrijf uit Perth Australië dat gereedschappen produceert voor de kieskeurige professional. Sinds 2012 heeft OX Group een vestiging in Nederland. Van hieruit wordt de markt in de gehele Benelux bediend. Het dealernetwerk in Belgie wordt steeds verder uitgebreid en OX hoopt dit jaar door heel België in winkels aanwezig te zijn. Kijk op de website www.oxtools.nl voor de exacte dealerlijst.

Loofhoutproducent Pollmeier uit Creuzburg in Duitsland biedt hoogwaardig gelamineerd fineerhout van beukenhout voor houten constructies aan.

Silky heeft al bijna 100 jaar ervaring in het maken van handzagen, altijd met de grootste toewijding en volgens de modernste technieken. De speciale legeringen, de kennis van de verschillende bewerkingen van het metaal en de technische aspecten van de verschillende soorten vertanding zorgen voor een unieke kwaliteit.

Snickers Workwear is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie. We streven er iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van een geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken.

Rectavit is een gevestigde waarde en geniet de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt. Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit. De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.

naast bovenstaande Vlaamse sponsors zijn er ook nog tal van regionale sponsors:

i.s.m. Festo / Hitachi / Dewalt / Facom / Stabila / Stanley / Milkauwee / Metabo / Contimac / De Arend / Novatec Tec 7 / Perel / Profpraxis / Bacho / Timmermans Vilvoorde / KEW pluggen / Soudal / Fribel / Fischer / Kraftwerk / Makita / Van Maele / Sievert / Diager

Word ook partner!

 

Bent u ook geïnteresseerd om sponsor en dus partner te worden van de Vlaamse Houtproef?

 

Er zijn diverse mogelijkheden om sponsor te worden.

 

Klik hiernaast om onze sponsorbrochure te downloaden, of neem contact op met ons secretariaat.

Vlaamse Houtproef

Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers, Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel

T 02 545 57 57 - info@houtproef.be - www.houtproef.be