een organisatie van de Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers

De Vlaamse Houtproef wordt georganiseerd

i.s.m. volgende sponsors:

GOLD SPONSORS - HOUTLEVERANCIERS

Decospan is de Europese marktleider in de verwerking van fineerhout. Decospan ontwikkelt en produceert producten op basis van fineerhout op een creatieve en innovatieve manier, en met respect voor de natuur en het milieu.

De hoogste kwaliteit in Noord-Amerikaans hardhout en Europese eik.

Sinds 1964 is het de missie van Martal om uw betrouwbare leverancier te zijn voor Europese eik, Amerikaanse witte eik, noten, kersen, es, esdoorn en tulipwood.

Loofhoutproducent Pollmeier uit Creuzburg in Duitsland biedt hoogwaardig gelamineerd fineerhout van beukenhout voor houten constructies aan.

GOLD SPONSORS

Häfele is een multinational in beslagtechniek en elektronische sluitsystemen. Wereldwijd vertrouwen klanten uit de meubelindustrie, de handel en de ambachten, maar ook architecten, ontwerpers en aannemers op de competentie en kennis van Häfele. Het is de partner bij uitstek in betrouwbaar bouw- en meubelbeslag, lichtoplossingen en high-end toepassingen, verspreid over verschillende industriebranches.

Rectavit is een gevestigde waarde en geniet de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt. Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit. De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.

Snickers Workwear is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie. We streven er iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van een geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken.

Al meer dan 90 jaar hebben we bij Festool een doorgedreven passie voor de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische gereedschappen. Zowel in de schrijnwerkers- als in de schildersbranche is men al lang overtuigd van de Festool-expertise. Met onze krachtige machines maken we het werk van professionele vakmensen gemakkelijker en helpen we hen om een perfect resultaat te krijgen. Voor onze innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 awards en vooral: onze tevreden klanten.

SILVER SPONSORS

Rupes is een Italiaans familiebedrijf, welke is opgericht in 1947. Rupes staat voor productinnovatie en wordt erkend als (wereldwijde) marktleider op het gebied van de fabricage van professionele elektrische- en perslucht aangedreven gereedschappen, accessoires en afzuigsystemen. De focus ligt op het ontwerpen en fabriceren van producten die voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsregels: Dát is de basis voor elk nieuw productinitiatief. Rupes staat voor het vereenvoudigen van het werk en de verhoging van de prestaties.

Op www.mySortimo.be kan je zelf je SR5 bedrijfswageninrichting samenstellen en je belettering ontwerpen. Met de online Best Price op koffers, WorkMo modules, accessoires en nog veel meer heeft u meteen een prijsvoordeel. Het platform biedt ook de mogelijkheid tot persoonlijk voertuigbeheer (planning autokeuring, voertuig gerelateerde orders, …). Eventuele bestelhistoriek vanaf 2017 is ter beschikking in uw account. Stuur een email naar info@sortimo.be en vermeld uw BTW nummer indien u graag een eigen account heeft. Wij maken alles aan en sturen u nog een activatie email zodat u uw wachtwoord kunt aanmaken en zo uw eigen account activeert.

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt.

Wood-You wil bij de houtbewerker in de Vlaamse markt gekend zijn en geapprecieerd worden voor zijn snelle en accurate service en leveringen van kwalitatief-hoogstaande snijgereedschappen, en zijn expertise in het bieden van de juiste antwoorden op vragen en problemen in het bewerken van houtproducten.

Wood-You wil dé vertrouwenspartner zijn voor snijgereedschappen bij de betere houtbewerker!

WOOD-YOU like some help?

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service. De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, EUROMAIR, TITAN, SATA, RUPES, B-TEC, en HONEYWELL.

BRONZE SPONSORS

WOOD SPONSORS

naast bovenstaande Vlaamse sponsors zijn er ook nog tal van regionale sponsors:

Word ook partner!


Bent u ook geïnteresseerd om sponsor en dus partner te worden van de Vlaamse Houtproef?


Er zijn diverse mogelijkheden om sponsor te worden.


Klik hiernaast om onze sponsorbrochure te downloaden, of neem contact op met ons secretariaat.

Vlaamse Houtproef

Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers, Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel

T 02 545 57 57 - info@houtproef.be - www.houtproef.be

Privacyverklaring         Webdesign by 2live.be