Sponsors

Word ook partner!


Bent u ook geïnteresseerd om sponsor en dus partner te worden van de Vlaamse Houtproef?


Er zijn diverse mogelijkheden om sponsor te worden.


Klik hiernaast om onze sponsorbrochure te downloaden, of neem contact op met ons secretariaat.

GOLD SPONSORS - HOUTLEVERANCIERS

Decospan is de Europese marktleider in de verwerking van fineerhout. Decospan ontwikkelt en produceert producten op basis van fineerhout op een creatieve en innovatieve manier, en met respect voor de natuur en het milieu.

Loofhoutproducent Pollmeier uit Creuzburg in Duitsland biedt hoogwaardig gelamineerd fineerhout van beukenhout voor houten constructies aan.

GOLD SPONSORS

Al meer dan 90 jaar hebben we bij Festool een doorgedreven passie voor de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische gereedschappen. Zowel in de schrijnwerkers- als in de schildersbranche is men al lang overtuigd van de Festool-expertise. Met onze krachtige machines maken we het werk van professionele vakmensen gemakkelijker en helpen we hen om een perfect resultaat te krijgen.

Voor onze innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 awards en vooral: onze tevreden klanten.

Rectavit is een gevestigde waarde en geniet de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt.

Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit.


De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.

Snickers Workwear is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie. We streven er iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van een geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid.


Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken.

TOPSOLID is wereldleider in de ontwikkeling en implementatie van CAD/CAM pakketten en de houtsector is een belangrijke pijler binnen TopSolid. De open 3D software TopSolid’Wood geeft een ongelimiteerde vrijheid. Niet enkel vormelijk maar TopSolid’Wood is ook uniek omdat het pakket toelaat om de meest diverse materialen te gebruiken, wat in de hedendaagse interieurbouw de norm geworden is. Daarnaast volgt uit het 3D ontwerp naadloos de aansturing van de productie.

SILVER SPONSORS

Al meer dan 140 jaar focust dit topmerk zich op de ontwikkeling en productie van betrouwbare handgereedschappen voor meten, markeren, snijden, slaan, nivelleren, wrikken en slopen.

Dankzij hun nauwe samenwerking met vakmensen heeft het merk een unieke voeling met de dagdagelijkse noden waar het gereedschap een antwoord op moet bieden.

Kortom wie voor Hultafors kiest, kiest voor gereedschap om op te vertrouwen, in elke situatie.

Santens is een groothandel in kwalitatief beslag en gereedschappen met meer dan 100.000 artikelen onder één dak gericht op professionele schrijnwerkers en aannemers. 

Vind meer dan 36.000 artikelen op voorraad terug in onze webshop die je op ieder moment van de dag kan bestellen. Technische kennis of meer uitleg nodig? In onze winkels en op onze binnendienst helpen onze specialisten je graag verder.

Dankzij onze service en expertise willen wij de partner zijn waarop jij kan rekenen.

Een goede handzaag is onmisbaar in iedere werkplaats. Met ruim 100 jaar ervaring produceert Silky unieke trekzagen om uiterst nauwkeurig en comfortabel mee te werken. Gemaakt van het beste Japanse staal en volgens de modernste technieken, staat Silky bekend als de nummer 1 in handzagen ter wereld. De zaagtanden zijn niet gezet, maar in 4 verschillende hoeken geslepen. Dit zorgt voor een goede afvoer van zaagsel en een zeer gladde zaagsnede voor de fijnste afwerking van jouw project. Of je nu balken afkort of ingewikkelde houtverbindingen maakt, Silky biedt ruime keuze tussen verschillende modellen, bladlengtes en vertandingen. Vind jouw ideale houtzaag op www.silky-europe.com/saw-selector.

WOOD SPONSORS

REGIONALE SPONSORS

naast bovenstaande Vlaamse sponsors zijn er ook nog tal van regionale sponsors: