Sponsors

De Vlaamse Houtproef wordt georganiseerd

i.s.m. volgende sponsors:

GOLD SPONSORS - HOUTLEVERANCIERS

Of je nu particulier of vakman (in spé) bent ... Cras is de uitgelezen partner voor jouw houtproject. Waarom je op onze knowhow kan vertrouwen? Omdat we al meer dan 140 jaar bezig zijn en nog elke dag bijleren om dé specialist in hout en plaatmateriaal voor de bouw, het interieur en de tuin te blijven!

Decospan is de Europese marktleider in de verwerking van fineerhout. Decospan ontwikkelt en produceert producten op basis van fineerhout op een creatieve en innovatieve manier, en met respect voor de natuur en het milieu.

De hoogste kwaliteit in Noord-Amerikaans hardhout en Europese eik.

Sinds 1964 is het de missie van Martal om uw betrouwbare leverancier te zijn voor Europese eik, Amerikaanse witte eik, noten, kersen, es, esdoorn en tulipwood.

Loofhoutproducent Pollmeier uit Creuzburg in Duitsland biedt hoogwaardig gelamineerd fineerhout van beukenhout voor houten constructies aan.

GOLD SPONSORS

Al meer dan 90 jaar hebben we bij Festool een doorgedreven passie voor de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische gereedschappen. Zowel in de schrijnwerkers- als in de schildersbranche is men al lang overtuigd van de Festool-expertise. Met onze krachtige machines maken we het werk van professionele vakmensen gemakkelijker en helpen we hen om een perfect resultaat te krijgen.

Voor onze innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 awards en vooral: onze tevreden klanten.

Rectavit is een gevestigde waarde en geniet de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt.

Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit.


De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.

Rubio Monocoat is dé pionier op het vlak van kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Rubio Monocoat olie is uniek doordat ze geen (0%!) VOC of water bevat, in één laag aangebracht kan worden én in een indrukwekkend kleurenpallet beschikbaar is. Dankzij hun geavanceerde technologie van moleculaire binding biedt de olie een duurzame bescherming en is ze uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud. Bij Rubio Monocoat gaan ze voor duurzaamheid in al zijn facetten. Ze kunnen hun duurzaam ondernemerschap dan ook garanderen door de toekenning van vele labels en certificaten aan hun producten.

Een goede handzaag is onmisbaar in iedere werkplaats. Met ruim 100 jaar ervaring produceert Silky unieke trekzagen om uiterst nauwkeurig en comfortabel mee te werken. Gemaakt van het beste Japanse staal en volgens de modernste technieken, staat Silky bekend als de nummer 1 in handzagen ter wereld. De zaagtanden zijn niet gezet, maar in 4 verschillende hoeken geslepen. Dit zorgt voor een goede afvoer van zaagsel en een zeer gladde zaagsnede voor de fijnste afwerking van jouw project. Of je nu balken afkort of ingewikkelde houtverbindingen maakt, Silky biedt ruime keuze tussen verschillende modellen, bladlengtes en vertandingen. Vind jouw ideale houtzaag op www.silky-europe.com/saw-selector.

Snickers Workwear is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie. We streven er iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van een geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid.


Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken.

SILVER SPONSORS

Griffon: de keuze van de prof!

Voor de prof die gaat voor optimaal gebruiksgemak en maximaal eindresultaat biedt Griffon snelle, gemakkelijke en betrouwbare oplossingen voor het duurzaam verbinden, lijmen, afdichten en beschermen van vele materialen en ondergronden. Want de echte prof vertrouwt niet alleen op zijn eigen kennis, kunde en ervaring, maar ook op de producten waar hij mee werkt. Daarom kiest de prof bewust voor de hoogste standaard in kwaliteit.

Op www.mySortimo.be kan je zelf je SR5 bedrijfswageninrichting samenstellen en je belettering ontwerpen. Met de online Best Price op koffers, WorkMo modules, accessoires en nog veel meer heeft u meteen een prijsvoordeel. Het platform biedt ook de mogelijkheid tot persoonlijk voertuigbeheer (planning autokeuring, voertuig gerelateerde orders, …). Stuur een email naar info@sortimo.be en vermeld uw BTW nummer indien u graag een eigen account heeft. Wij maken alles aan en sturen u nog een activatie email zodat u uw wachtwoord kunt aanmaken en zo uw eigen account activeert.

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider.


Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt.

Wood-You wil bij de houtbewerker in de Vlaamse markt gekend zijn en geapprecieerd worden voor zijn snelle en accurate service en leveringen van kwalitatief-hoogstaande snijgereedschappen, en zijn expertise in het bieden van de juiste antwoorden op vragen en problemen in het bewerken van houtproducten.

Wood-You wil dé vertrouwenspartner zijn voor snijgereedschappen bij de betere houtbewerker!

WOOD-YOU like some help?

BRONZE SPONSORS

WOOD SPONSORS

REGIONALE SPONSORS

naast bovenstaande Vlaamse sponsors zijn er ook nog tal van regionale sponsors:

Word ook partner!


Bent u ook geïnteresseerd om sponsor en dus partner te worden van de Vlaamse Houtproef?


Er zijn diverse mogelijkheden om sponsor te worden.


Klik hiernaast om onze sponsorbrochure te downloaden, of neem contact op met ons secretariaat.